3 January 2015

'Kaki makan air' mak dah sembuh..

Assalamualaikum..
PIC EHSAN DARI GOOGLE. CONTOH KAKI MAKAN AIR

Nampak tak pic kat atas tu. Org Kedah panggil 'makan air'. Aku tak tau org negeri lain panggil apa..

Al kisah baru2 ni, aku balik kampung, sembang2 dengan mak, mak gitau kaki mak yg makan air tu dah lega (sembuh). Terkejut aku! Mak gtau mak sapu krim yg aku dok jual tu. HERBAL BLEND.

Ya Allah. Hepinya aku. Pastu mak gtau juga, gatal2 kat perut mak dah makin sembuh lepas sapu HERBAL BLEND. Dah tak merebak dah. Syukur ya ALLAH. Sapa tak hepi bila mak gtau mak dah makin sihat!!

Sebab tu la krim ni dipanggil krim ajaib. Macam2 boleh guna. Untuk baby pun boleh sebab ia herba. Untuk sesapa yg tengah cari krim terbaik dan selamat untuk anak EKZEMA, HERBAL BLEND adalah pilihan paling TEPAT!!
Krim ni bukan mahal pun. RM27.50 ja satu tiub. Apalah sangat nak berkira duit kita yg x sampai RM30 tu kalau nk dibandingkan dengan jasa org tua kita.

Untuk pertanyaan lanjut bole jer direct pm/whatsapp
Nazirah 0194090064
Id 1168128

**Bila diri sendiri sakit, mak ayah sakit, org2 tersayang sakit, duit kepok kepok pun rasa papa kedana. Serius!!

3 comments:

Budak Nuizz said...

kaki mak tu same dengan ayah sy .. tp ayh sy xbaik2 letak ubat beli farmasi pun tak sembuh lg ..
btw jum ke blog sy ^^ http://ijahoney.blogspot.com/

Nur Inani said...

kaki kita selalu tumit pecah :(

Cik Anggur said...

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™