22 January 2015

DaRi HaTi NaZiRaH dah 3 tahun...

Pejam celik dah 3 tahun rupanya usia blog kesayangan aku ni. Kejapnya masa berlalu, terciptanya ia pada 7 Januari 2012, iaitu akhir2 semester pertama aku di universiti. Dek kerana keboringan aku pun create la.blog ni. Ia juga hasil daripada aku jeling2 tengok roomate aku berblogging, haha. Tapi Januari itu hanya 2 ja entry aku, jujur aku tak tahu 1 apa pun.

Jun 2012, aku mula aktif, aku mula godek google untuk cari tutorial2 yg berkaitan blog, banyak aku rujuk tutorial dari 'bina blog' dan 'bicara farah' aku belajar main koding. Hasilnya kurang memuaskan. Ada yg kurang.

2013 aku mula cari pengedit blog, dan aku terjumpa ECA dari blog IntaNBerlian. Dari situ aku start mencantikkan blog aku. Hasilnya aku sangat puas hati..;)

Masuk ni dah 3x aku salin baju blog aku, tapi jujur aku memang malas main koding2, sbb tu aku serah 100% pada pengedit blog aku. Kali kedua aku edit waktu aku pregnant, dan kali ke3 aku cuba hasil tangan dari SHaRiNa (SHA) hasil blog aku skang ni.

Niat dihati untuk tahun 2015 ni, aku nak tukar baju baru untuk blog aku, insyaAllah. Sepanjang 3 tahun berblog viewers hampir mencecah 100k, follow 800++, post 600++. Alhamdulillah.

Moga DaRi HaTi NaZiRaH akan terus hidup, untuk tatapan semua, kisah kehidupan aku, coretan hati aku, buat yg tersayang, buat suami tercinta, buat anakanda yg dikasihi. Join giveaway tanda sokongan, anjurkan giveaway tanda penghargaan.

Aku sayang blog aku!!!


4 comments:

Nur Inani said...

lama dah tu. semoga terus berblogging :D

IntaNBerliaN said...

dah 3 tahun ye... akak bln dpn 4 thn... hihii...

nak tukar gak blog kali ni tp nk kne tgk kelapangan yg tukag edit dulu hihi

ejulz said...

teruskan semangat berblog.. hehe

QasehnyaRania said...

hihi.
selamat ulangtahun buat blog
skejp j kan.
smga terus maju

blog ciksu dlm proses salin baju tu.bila nak.publish je masih tunggu masa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™