6 February 2014

Birthday boy 30 tahun


Selamat har lahir buat suamiku yang tersayang, hepi sangat sebab tahun ni jadi orang pertama yang wish kat abang face to face, sebab abang ada kat kampung, bb pun ada kat kampung…;-)

Hari ni kuar g ambil laptop kat Jitra, hantar kelmarin, laptop abang, bukan laptop aku, tapi aku yang x update blog kan, haha.

Semalam abang gtau, esok ikut abang pi surau abang nak buat kenduri birthday kita, ;-) tersenyum aku, hihi. Alhamdulillah.. terima kasih ya Allah atas rezeki yang Kau kurniakan..
Birthday boy SEBELUM...
Dedikasi untuk abang,

Selamat menyambut hari lahir yang ke 30 tahun sayang, tamatlah sudah angka 2 di depan tu, dah masuk angka 3 dah sayang bb ni, kejap ja, rupanya dah dekat 10 tahun bb kenal abang…hihi, moga abang mendapat umur yang berkat, di murahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia lebih-lebih di akhirat sana, amin..


Bb sayang abang sesangat, bb kecik pun sayang ayahanda dia sesangat, ;-) moga kebahagian ini kekal hingga ke syurga, amin…

Birthday boy SELEPAS....hihihi
Abang gtau nak cukur rambut masa birthday nanti, hihi...Abang kata abang tak berapa sesuai rambut botak, tapi nanti dah tumbuh rambut sikit handsome la, yer la tu sayang oi...hihi

Imej botak abang yang ada dalam blog ni.. WAJAH KESAYANGAN HAMBA entry Okt 2012..;-)

Sempat juga tengok Ariana Rose tadi sementara tunggu abang mandi nak gi surau, tersentuh dengan kata2 nasihat dari ibu Ariana Rose, puan Asra, lebih kurang camni;

" dah 2 perkahwinan mama lalui, berkahwin, suami dirampas, bercerai, silap mama dulu, mama tak tahu cemburu, mama redha ja, ingat pesan mama Rose, selagi dia suami kita, pertahankan hak kita"

Bergenang air mata dengan nasihat dari puan Asra, huhu

I love sayang..Happy birthday..

5 comments:

Nur Madihah said...

Selamat hari lahir juga untuk sumai akak :)
Semoga perhubungan akak dan suami bertahan hingga ke akhirat :)

Isabel Diaz said...

Selamat hari jadi buat suami sis. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. selamat hari lahir buat suami kamu. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta (",)

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat suami zirah
ciksu doakan semoga beliau dipanjangkan usia dan sentiasa dimurahkan rezeki.aamiin
dekat dekat ye besday bestnya. sekali harung je makan kek kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™