23 February 2014

Kisah baju baby!

Masa outing dengan roomate hari tu, aku ada naik bahagian atas C-mart tu, bahagian baby, nak beli botol susu untuk adik Solehah. Sambil2 tu sempat lagi mata ni ngusha baju baby, fokus kat newborn..hihi. Dulu aku salu jer gi bahagian tu, tapi buat dekk jela, no feeling omputih kata. Berbeza dengan skang, asa macam nak pitam ja bila tengok baju baby yang comey cute miutt tu, haishh!! SEMUA COMEL!!

Abang, please, bila kita nak start shopping ni?

Ngada tak? Baru 24 minggu, relax dulu, slow2, gendre pun tak tau lagi haa.. nanti la biar tahu jantina nanti senang sikit nak shoppingnya, kalau tak tahu, asa tak puas ja nak beli barang. Newborn pun ada untuk baby gurl n baby boy tau!! Memang excited gila tengok. Comel sesangat! Sangat! Sangat!

Itu aku baru tengok baju, tak tengok lagi barang lain, alahai… Camni rupanya perasaan mommy2 bila shopping barang baby, tak sabarnya aku! Hihi. Skang baru ada tilam kekabu 1 set, kitorang beli kat Perak RM80, then 3 helai barut tradisional aku beli kat pasar pagi (kebetulan jumpa) RM10/3 pcs. Yang lain belum ada lagi.


Ada kisah kat pasar pagi tu, nnt kalau ajin aku story k. hihi

4 comments:

Budak Kampung said...

xsabau nak tggu junior kak nazirah ni

(●*∩_∩*●) said...

Hoho...mmg excited beli brng baby ni...mesti rs nak settlekan brng die cpt2 sbb xsabar..sue settle beli brng baby pun masa 28weeks sbb due pun still study lg..
Enjoy ur pregnancy moments with ur baby and also ur books~! :) hehr

QasehnyaRania said...

kan. mmg xcited.
ciksu slalu je pi jalan jalan belek kat brngan bby.hahaa. pastu dok berangan x sudah sudah

ain naim said...

Da ade 2 bby sekrG..memng time nk beli bju la masalah..klu x berejam xsah..sbb rambang mata nk pilih ;).jom singgah sy..http://mamashahfiras.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™