18 February 2014

Baju baru...

Salam.. entry hari ni bermula dengan wajah baru, semangatnya...;-)

Thanx to Eca!!

Nanti kita review pasal wajah baru ni k, entry ni nak cerita pasal baju baru, bukan baju aku tapi baju handphone aku, hihi. Amboi, serba baru hari ni yer..

Bila tutup

Bila buka, hihi
Aku memang dah lama berkenan nak beli casing hp yang ada tempat untuk letak ic tu, macam comey ja kan, then cari la area Jitra, xda, usha2 kedai hp, xdak juga, last2 aku kirim kat roommate aku suruh dia beli kat Melaka masa cuti sem lepas.

Casing untuk Samsung Galaksi Sii memang susah nak ada patern ni, kalu ada pun yg cover belakang ja, ni pun ada 3 pilihan warna ja, roommate aku ambik merah biru, cantik, di mata aku la, mata orang lain aku tak kisah, hihi.


Harga asal RM38, tapi disebabkan roommate aku beli banyak, tauke tu bagi la RM30. So, sem baru ni aku tengah melaram la dengan casing baru, hadiah birthday untuk diri sendiri, boleh camtu? Haha..

Malam ni aku review pasal wajah baru ni k, aku ada kelas jap g, petang ni plak nak outing dengan roomate aku..;-) Jumpa lagi!

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak, wahh cantiknya. saya dah tak pakai casing. dasar pemalas, heheheee ~~~

IntaNBerliaN said...

Cantik casing tu.. lbh kurang kak ina je tp hp kak ina jenis lan la.. :)

Pasal blog ni pun cantik.. dah nampak perut.. hihi comel

QasehnyaRania said...

cntik.
pergi outing ke mana tu?

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Nazirah,,,comelnya baju baru hp adik..warna pun sweet sangat..blog pun dah berwajah baru...simple tapi tetap cantik dan kemas..

Eca Dwinky Asha said...

rm30?....sama la..eca beli tuk s3, lbh kurang aje kaler ne :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™