19 February 2014

Blog Nazirahnyerr berwajah baru..;-)

Di sempatan yang ada ni nak cerita la tentang wajah baru yang sangat menambat hati aku, hihi, hati orang lain tak tahu la plak kan, semalam balik dari outing semangat on laptop nak update pasal wajah baru ni, aleh2 line tak dapat langsung, line handphone pun lembab, sedih aku, last2 aku kemas baju then tdo, haha, terus kepada gambar....
Header hasil tangan Eca, aku ni tau komen ja, haha, aku suka header ni sebab aku nampak comel ja, kehkehkeh yang paling penting ada gambar sweet couple in the world, haha

Footer ni, letak pic scan baby, yang terbaru tak nampak, jadi letak la yg 12week punya, tak pa la, bulan 6 nanti kita letak pic real yer..;-) doakan segalanya dipermudahkan tau..;-)
Jtuh cinta dengan frame dia, thanx Eca.. mulanya Eca letak pic aku pakai baju merah, nampak macam gumuk ja walaupun hakikatnya gitu, tu yang aku suruh Eca tukar pic ni, see, cerewatnya, cian Eca, huhu, tapi gambar ni adalah saat paling bermakna dalah hidupku, saat aku halal untuk dia, Mohd Ezri..love you!
signature ni comel kan, hihi, suma puji blog sendiri, yer sapa lagi nak puji...haha 
Lama, baru, home, wahh klasik gtu tulis bahasa Melayu...
Haaaa, nampak kotak ni jangan lupa tinggal jejak, insyaAllah jejak akan di blas walaupun lambat, bajet sibuk la kununnya, ,huhuhu
Watermark maintain yang lama, aku mintak Eca editkan sikit2 then tambah nama blog kat bawah.. i likeee....;-)

Alhamdulillh, akhirnya siap juga blog ni, 100% berwajah baru, saja mintak Eca buat soft pink, taknak warna terang2, hihi.. Kat sidebar dah ada "like" fb Nazirahnyerr blog, boleh la ringan2 kan jari jemari untuk like..;-)

Nukilan untuk Eca, thanx so much dear sebab sudi layan segala karenah saya yg mintak itu ini, akhirnya siap juga, hepi sangat tengok blog dengan wajah yang baru, tapi takkan sampai setahun sebab bulan 6 nanti kita akan tukar header dan footer baru, kan kan kan hihihi..;-)

Pada sesapa yang nak tengok servis blog yang Eca buat boleh klik SINI... jangan malu jangan segan untuk contact Eca,..;-)

p/s:: Semua gambar2 di atas ni adalah hak milik tuan blog ni, copy atau apa saja bentuk peniruan adalah satu dosa, anda buat anda tanggung..;-) wallahualam..





10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. lawa sangat blog. hehe nampak fresh ~~~

Farah Waheda Wahid said...

comel adik akak preggy.. semoga sihat yer dik...dan selamat menempuh alam pregnancy... *_^ seronok pregnant ni tau...

Zara Nurhaidah said...

assalammualaikum dearr.. nmpk kemas.. ^^

zaf said...

salam sis jmput bace entry :)

kalau sudi boleh take part. khas untuk pregnant mommy

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik dan kemas.. loading pun laju.. :D

nabila biela said...

comeyy sangat...nanti nak usha2 blog eca =)

QasehnyaRania said...

mmg hasil kerja eca memuaskan hati

Puan Jiha said...

Salam....comel blog ;)

preggy mommy pon comel MasyaAllah

sHaRiNa eLyaNa said...

cute dan nmpk kemas, pndai eca edit hihi

Nur Sakinah® said...

comelnya gambar sis kat header tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™