6 February 2014

Birthday gurl 25 thn

Birthday gurl.. 25 tahun...;-)
4/2 genap la umur aku 25 tahun, kejap ja masa berlalu, dah 25 tahun dah, istimewanya tahun ni sebab aku sambut bertiga, ;-) aku abang dan baby kecik yang kat dalam tummy aku ni, hihi

Asa istimewa sangat tahun ni, sampai tak on langsung laptop untuk buat entry, haha. Dok rumah camtu la, kemalasan melanda.

Dedikasi untuk yang tersayang..

Buat mak,

Terima kasih mak sebab mengandungkan cek, lahirkan cek, skang cek tengah mengandung n tau betapa susahnya nak harungi saat mengandung tu, terutama trimester pertama, cek boleh bayang bila mak cerita mak tak lalu makan masakan rumah, hanya nak makan masakan luar ja, semua pembawakan rupanya, cek boleh tau alahan yang mak cerita masa mengandung kat cek, huhu. Terima kasih mak, sayang mak sesangat.

Buat ayah,

Terima kasih ayah, sebab didik cek, susah payah cari duit untuk cek sekolah dan masuk poli, insyaAllah cek akan balas segala jasa ayah, sayang ayah sesangat..

Buat abang,

Terima kasih abang, sebab ambil tanggungjawab ayah untuk jaga bb, 3 tahun dah sambut hari lahir di bawah tanggungjawab abang, syukur abang ada di sini, boleh ucap face to face birthday bb tahun ni, hepi sangat… bb sayang abang sesangat. Thanx for everything sayang..

Nnt buat entry birthday abang plak…;-)


5 comments:

nabila biela said...

hepy befday kak...nak hadiah apa??hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. selamat hari lahir. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup, jadi ibu dan isteri yang solehah serta berbahagia bersama keluarga tercinta. awak tua setahun daripada saya. hehehe.

Ayue Idris said...

hepi belated beday dear! :)

moga dipanjang umo dgn kesihatan yg baek..n dimurahkn rezki yg halal ye?

amennnn

QasehnyaRania said...

semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki aamiin

QasehnyaRania said...

semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™