14 April 2013

Rezeki awal tahun ni.....;-)

Entry kali ni nak cerita tentang hadiah2 yang dah sampai ;-)
Dari akak usu umiet
 
 COMEY SANGAT2 TAU, HIHI, TERIMA KASIH AKAK!!

Dari FD
BAJU JA, TUDUNG TU AKU MATCH SENDIRI LA..
AKU DAH RASMI BAJU NI P KUALA PERLIS, CER TGK ENTRY INI, HIKHIK
Tq FD cantik baju ni..;-)


CANTIK KAN, AKU SENDIRI YG REQUEST WARNA HITAM, BAJET TAKNAK KOTOR, HIHI

Suma cantik2 dan aku suka.. ;-)

ALHAMDULILLAH, semua ni hadiah aku join GA, cut sem hari tu kan aku giat join GA,SEGMEN N CONTAST, haha, kalau nak sejarah berulang tunggu la cuti sem kali ni plak, lagi lama, 2 bulan, sedap la aku nak join..... Tapi rezeki tu ,masing2 la kan, aku tak kisah pun, ada rezeki ada, takda takpa, bukannya masuk suma ni nak mengharapkan menang semata, masuk 1st tujuan nak support rakan2 blogger n tambah kenalan...kalah menang kan adat permainan...;)

5 comments:

Isabel Diaz said...

Tahniah Kak Zirah.. Untung akak.. Saya pun dapat hadiah keychain tu tapi belum sampai lagi. Nak tanya sebenarnya, dulu saya ada cadang nak beli baju macam tu juga tapi saya tengok macam besa and jarang. Betul ke baju tu besa and jarang?

Nao Mei said...

akak singgah jap dear :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki :)

syokkan berblog. dapat ramai kawan, dapat juga saguhati

Dianaa said...

weeee :D
nasib baik akak suka baju tu. FD pulak rasa macam nak beli, kain lycra tu lembut ^^
btw tahniah kak. banyak ek menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™