9 April 2013

My dear...

Selasa 2 April malam abang bertolak ke Kuantan.. Jadi cuti sem kali ni tanpa abang.. Alhamdulillah, aku masih boleh contact dengan abang sebab kapal abang tak bertolak ke laut lagi, sampai la hari ni, dan mungkin hari ni hari terakhir aku dapat dengar suara abang sebab tengahari tadi abang kol gtau kapal dah start gerak slow2..huhu..

Aku tanya abang macam mana rupa kapal abang dok skang, dan abang bagi nama dia suruh search dalam tenet, senang, aku pun search la, ni dia rupa kapal yang abang dok skang, lebih kurang la..

google search

Ni pula pic abang yang kebosanan dalam kapal tu, ngee~ yerla seminggu kan dalam kapal tu, tak p mana, keja plk makan tdo ja...;-)

my dear..;-)

Pic ni aku copi dalam fb abang, aku dah mintak izin tau nak tempek gambar ni dalam blog, abang kata, ok. haha, komen tentang pic ni, abang nampak cool sangat, lebih muda dari usia sebenar, pic ni macam gambar abang di awal 20an dulu, haha, kembang semangkuk la klu abang baca komen aku, aku tak komen direct pun kat abang, aku just komen dalam blog ni ja..;-)

Kapal dah start jalan, pasni fb la tempat kami berhubung, tu pun tak tentu, aku on abang tak on, abang on aku plak tak on, kalau on 2,2 tu secara kebetulan ja..huhu..

Apa pun aku doakan abang selamat, dijauhkan daripada segala bencana, amin..

Aku cuti sem 4 April-13 April

3 comments:

Baiyah said...

selamat bercuti sem ye..
semoga cinta hingga ke syurga.amin..

Farah Waheda Wahid said...

selamat bercuti dear... he he he...abang tu baca blog tu...

QasehnyaRania said...

selamat bercuti :)
doakan semoga cik abe selamat ye :)

susah juga menahan rindu.. rindu masa bercinta lain, rindu masa bertunang lain, rindu dah kawin ni lain..

byk2 besabar ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™