13 April 2013

kat U dah..

Emm, ayah mertua, mak mertua n adik ipar datang hantar tadi, abang? abang takdak, kat laut, hari ni tak contact 2 hala lagi dengan abang, aku on fb, ada mesej dari abang tapi abang tak on, aku reply, macam tu la kami, huhu.

Nak sambung ringkasan percutian aku tanpa abang,..huhu

10 April 2013 Rabu
Aku kat rumah abang, petang tu bodek ayah ajak g makan sotong goreng tepung kat kuala perlis, ayah macam berat ja nak g sebab khamis adik sekolah, last2 adik gtau takpa, dia teringin nak makan, ayah pun on la, kelam kabut la kami 3 orang siap, aku adik n mak, ayah tu siap jap ja..8 lebih kami bertolak..jom layan gambar..hihi
AKU..
ADIK HAZIRAH
AYAH & MAK

ORANG KEDAH & PERLIS MESTI TAU RESTORAN NI..;-)

ISI UDANG LIPAN GORENG CABAI KERING

SOTONG GORENG TEPUNG..KEGEMARAN AKU DULU KINI DAN SELAMANYA, HAHA
DAH KEGEMARAN TARUK GAMBAR LEBIH SIKIT, NGEE~
JENAHAK MASAK STIM, SALU KAMI AMBIK SIAKAP, UBAH SELERA PLAK KALI NI..
Ok, ni jela yang sempat aku tangkap kalau perasan gambar last tu ada kerabu mangga n air oren jus, kira kami makan malam tu 4 orang 4 jenis lauk, nasi n air, rm90-rm100, ok la kan, sedappppp..hihi,

Aku gtau abang kami g kuala perlis, abang cakap nanti abang balik kita p lain, nak makan sedap2 dok sini makan untuk hidup ja..huhu, kesian abang, abang ada gtau makanan atas kapal tak sedap, tak kena dengan selera, bukan abang sorang, semua cakap camtu.. makin kurus kering la abang pasni..

11 April 2013 Khamis
Cadangnya petang tu aku nak balik umah aku, tapi ralit sangat petang tu hujan, huhu. Hujan petang tu bukan hujan biasa tau, hujan yang lebat sangat2! dengan angin kuat, kilat guruh, takut sangat, air masuk habis dalam rumah, ikut pintu depan n tingkap, kira air hampir sampai ke pintu bilik aku n abang la, memang dasat gila, lebih kurang kul 6 tu baru stop, pastu dengar la bumbung rumah orang terangkat, kesian sangat, alhamdulillah rumah kami xda apa.

12 April 2013 Jumaat
Pagi aku bangun mandi, basuh baju, kemas rumah n tunggu mak balik dari ngaji, dah siap nak balik sana dah, hihi, kan kelmarin tak jadi, mak balik, sembang dulu dengan mak, kul 11 tu mak g ambik adik ngaji, pas mak balik aku pun balik la...Rindunya kat adik solehah!!

13 April 2013 Sabtu
Lepak kat rumah aku, main dengan adik solehah sepuasnya, last dah, seminggu lagi plak baru nak jumpa,huhu..dalam 3 lebih bertolak balik rumah abang sebab ayah nak hantar datang U, ayah aku sibuk, tu kena ayah mertua yang hantar tu, nggeee~~ suma ikut, mak n adik hazirah...

skang aku kat meja study tengah taip entry ni dan akan di publish jap g, psssssssssssss..tengah aku taip entry ni,ABANG ONLINE!! tengok ni tengok ni!!


Sempat g print screen n edit bagai, haha..Tengokkk, HIJAU kan..salu nama abang naik tanda handphone macam kat nama Nur Diana Rozali tu ja, bila naik HIJAU BULAT camni memang teruja la aku!!

K la dah panjang sangat dah ni..hihi, bila mood rajin.........


4 comments:

Isabel Diaz said...

Eh, dah sampai dah? Cepatnya.. Saya pun suka makan sotong goreng tepung.

Dianaa said...

suka lah dapat borak dgn cik abang :D
FD tak pena makan sotong :/

Baiyah said...

seronoknya dia dapat chat ngan hubby..semoga berbahagia2 selamanya ye ^_^

QasehnyaRania said...

susah juga kan kalau keja kat laut.kena tunggu pihak dari sana baru boleh nk chit chat kan

* xpa la, dah buat yg terbaik kan.
in shaa ALLAH.byk2 berdoa k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™