19 April 2013

DAH KE TENGAH LAUT..

Banyak malam juga la dapat sms abang, dapat kol abang, sebabbbbb, kapal abang keja tu rosak, jadi diorang mendarat kat port untuk baiki kapal, ada la line, tu yang boleh kol o sms tu, hihihi, entry pun kureng sedey sikit, hihi...

Hari ni 19 April 2013 Jumaat aku kol abang dari pagi tak dapat, mesej tak sampai... macam dapat agak ja abang dah g tengah laut sebab abang ada gtau kapal dah ok dalam 1,2 hari lagi bertolak la g tengah laut...

Tadi on fb, ada msj, huhu betul abang dah g tengah laut, dah tak boleh msj, dah tak boleh kol, dah tak boleh dengar suara abang... tapi alhamdulillah masih boleh contact guna fb, tadi sempat chat dengan abang, kebetula kami online sesama..terima kasih ya Allah...


abang hantar petang tadi, tadi dalam kul 9 camtu chat dengan abang..;-)
abang pun tak sabar nak habiskan projek ni sebab boring sangat... 
aku plak tak sabar nak cuti lagiiiiiiiiii.....
tengok yer tengok yer...

29/4 isnin, petang dah boleh balik sebab selasa aku takdak kelas..
30/4 selasa memang takdak kelas
1/5 rabu, cuti hari buruh
2/5 khamis kelas, ikhtiar la p camna pun, UUM kan, haha
3-4/5 jumaat sabtu dah mmg cuti
5/5 ahad MENGUNDI
6/5 isnin cuti
7/5 selasa aku memang takdak kelas, malam tu la baru datang...hihihihihihihi.... BESTNYA STUDY NI SEBAB CUTI YG BANYAK........... KLU KEJA DAH TAK DAPAT DAH CUTI2 CAMNI ....... kannnnnn...

Rindu sangat kat abang...............hukhuk

Doa untuk abang,
Ya Allah selamatkan dia walau dimana pun dia berada, permudahkanlah segala urusan dia, lindungilah dia, tenangkan hatinya, lapangkan dadanya, amin...

3 comments:

Sue Azmi said...

Sweetnye entri ni.. Semoga perkahwinan akak kekal hingga ke syurga. Amiin :DD

Dianaa said...

alolo, comel je. sabar ye kak. nanti dapat lah tu jumpa cik abang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™