23 August 2015

Aku baru tahu...

Al kisah tengah rancak share di group2 wasap hp aku..

Haha, nak gelak jap, ok ni kes buah manggis, selama ni aku kopek n telan ja, mana la nak perhati kat bawah ka apa ka, baru aku tau nk tengok berapa ulas tengok kat bawah tu rupanya..ish2.. owner pic, 25 tahun, aku 26 tahun..haha

Ni lagi la lawak, kekadang tu terfikir juga aku, pasal apa la buat lubang, susah nak cuci ja, rupanya ada function dia, koh koh koh, owner ni 29 tahun hidup baru tau fungsi dia, aku kira ok la 26 tahun hidup...haha

6 comments:

ikhwan yusuff said...

ehhh... baca post ni baru tahu... hihihihih...

Mimi Kyumi said...

Haha..kelakar kn..Mimi pun baru tau.Byk Benda yg x di ketahuai.

Mastura Aziz said...

yg mnggis tu mas dh tahu jgk..tapi yang jag air tu..sungguh x tahu..lawak betul la...dh 20-an baru thu..ekeke

Dilaella Ella said...

baru tahu ttg ni kelakar pun ada hehe ^^

QasehnyaRania said...

memal nengok ni buat senak perut je tau :)
pasal buah manggis ciksu tau.
ug jag x tahu la plak. mmg susah nk cuci, kan. .
itu fungsinya ye

adianiez AIDA said...

kuang kuang kuang...
aida pun baru tahu :)
hadoi la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™