10 August 2015

"abang kat rumah ni"



Bila tanya abang bila balik abang akan balas macam ni “122 suhakam Berhak untuk tak menjawab”
Kuang, kuang, kuang. Pastu aku dh malas nak tnya dah…

31 Julai Jumaat adik aku mai ambik kami pi makan nasi rumah tok sebelah mak, then aku terus ikut diorang balik Matang Kong, tdo sana. Ahad 2 Ogos adik aku nak balik Sarawak dah, sob sob sob.

(nanti aku stori pasal adik aku k)

Sabtu 1 Ogos tu kami rancang nak ke Pusat Sains kat Gunung Keriang, then terus hantar aku balik, Ahad kan aku dah start kerja. Tetiba dapat 1 panggilan dari abang, abang tnya dok buat apa, kat mana, aku gtau la, tak buat apa, still kat rumah mak lagi, rancangnya petang ni nak pusat Sains, knp?  Abang jawab xdak apa, abang kat rumah ni. MasyaAllah, terkejut aku tau, abang saja, memang suka sangat3 buat surprise!! Tak gitau apa2 pun tup3 dah ada kat rumah, haish!!

So tak jadi la kami 2 beranak follow adik aku, kami tunggu abang mai ambik..;-)

3 comments:

misz sheyla said...

Kalau dekat ok la..kalau g jalan2 jauh..mau cik abang yg suprise..hihi

Eintan Nurfuzie said...

gunung keriang de pusat sains dah ye.. cik en org sne.. alor janggus.. ms dok sne.. muzium padi x buat lg

Eintan Nurfuzie said...

zaman bl ye.. dok kg pengawai. sek alor janggus tahun 2002 dan 2003. ms tu form 3 n 4.. gunung keriang dulu tmpt zaman sek ngedate je.. ahahhaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™