19 August 2015

Ainul potong rambut

yeah, comey ja pic ni, ingat senang nak tangkap pic dia sekarang ni...hihi
Nampak tak rambut depan Ainul, tok dia potong, dah panjang sampai tutup biji mata, hihi. Potong rambut depan jele, anak dara kena simpan rambut panjang, baru cantik..

Nak kata Ainul jenis yang rambut lebat tak sangat, jenis yang tak dak rambut pun tak, kira yang sedang2 ja, syukur alhamdulillah, hihi

Semalam ayah dia takdak, nasib la tak merap, hihi. opss, ada blogger tanya MERAP tu apa, merap tu macam nak bermanja dengan kita la, sikit2 nak suruh dukung, sikit nak nangis, kira nak kita tumpu perhatian kat dia sorang ja. Kalau untuk baby2 lebih kepada manja, kalau orang tua dok merap tu orang panggil ngada2,  hihi 

join miniGA saya, esok tamat... klik SINI


  Saya nak ajak kawan-2 mendaftar sebagai Agent Affliate Simple Hijab . Untuk mendaftar , klik SINI .

7 comments:

nona senyum2 said...

alololo, cute, hehe, mata dah ikut sis, membulatt,
shomel nye dia,, baik dy, x merap ea.....hehhee

Eintan Nurfuzie said...

hehehe.. kena rajin ikat.. klu x rungsing tgk

adianiez AIDA said...

alahai comel :)
anak2 dara aida rambut kinting.

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik nazirah...wahh...comelnya gaya rambut ainul....

Wada Luna said...

Alahai. Comel nya Ainul. :) Jom join giveaway contest ni :)
http://wadaluna.blogspot.com/2015/08/luna-conteng-totebag-giveaway-contest.html

QasehnyaRania said...

tingin juga yg affiliate tu...mcm menarik je

Subhanallah comelnya dia. suka kening tu.. terbentuk cntik je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™