17 August 2015

Ainul Main Tak Kira Waktu

Sejak 2 menjak ni Ainul suka tdo lambat, tdo awal pg atau tgh mlm,kekadang awal mlm tu dia tdo, dlm kul9 ka, then kul 11-12 camtu terjaga main sampai la kul1-2pagi kkdg tu..

Merap nk kita dukung dia. Nak tdo atas bahu, ya Allah macam nk patah pinggang, tengah2 boyot camni kan. Redha ja la. Ikut mood dia pulak tu, kkdg nak kite ja, kkdg nak ayah dia ja..

Semalam kul 12.44am still dok main lagi. Memunggah barang dalam bilik, biar ja dia, asal tak suruh dukung sudah..hihi
Kusyuk
Sepatutnya rak tu ada atas meja kecil. Aku buat letak botol2 supplement aku. Dia punggah buang semua, dengan gigihnya angkat rak tu letak bawah utk dia main. Laci2 memang tak boleh letak barang sebarangan dah. Dah pandai tarik..haha

Ainul Mardhiah
1 tahun 2 bulan 17 hari

6 comments:

Inani Hazwani said...

Anak buah nani pun macam ainul jugak. Suka punggah barang2 kita :D

misz sheyla said...

huhu...sel2 otak tengah berhubung la tu...sabo la mummy... btw nak tanye merap tu ape???

Mardiah Diana said...

Salam singggah sini dik....seusia setahun ni dah aktif ainul ni dik...ada saja yang dia nak buat...hihi...

Sanisah eeiyss said...

samala anak is~ sekarang ni semua laci yang depa boleh capai, semua dah dikosongkan... hohoho

Eintan Nurfuzie said...

heheh.. memerlukan kesabaran sungguh sebanrnya..

adianiez AIDA said...

ainul kalau dok serumah dgn ijat, memang best.
sama2 tido lambat.
sama2 suka memunggah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™