2 April 2015

BLURRR

Sekarang tengah cuba untuk update blog setiap hari, insyaAllah. Tapi tu la, macam blur ja tak tau nak update apa, dulu penuh ja idea, macam2 aku nak cerita, sekarang macam kosong pulak kan, patutnya banyak share la sebab dah ada Ainul, haha.

Ok sebelum aku merapu dengan lebih lanjut, aku dah rancang untuk adakan balik “Keychain Mini GA” nak sambung balik yg tergendala dulu. Sebab stok keychain aku dah banyak, dari Sarawak ada dari Perak pun ada. So, sesapa nak join senang ja, just tinggal link blog anda kat ruangan komen, klik 2 iklan aku, settle, xyah buat entry. Simple. Macam biasa juga la, ia akan berlangsung pada setiap 27hb sempena tarikh ulang tahun perkahwinan kami.

4 comments:

Inani Hazwani said...

kadang2 memang blurr tak tahu nak update apa

QasehnyaRania said...

kan sama la ciksu pon kdg tu blurr

Maria Firdz said...

Hehe... Kena relax dan lebihkan membaca...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™