6 April 2015

Perkembangan aku.

Ok, dah cerita bab Ainul dan abang, sekarang nak cerita tentang aku la pulak kan. Ok.

Habis ja praktikal bulan November 2014 tu, aku dok rumah ja, jadi suri rumah sepenuh masa, masa tu abang kat Penang lagi, ada sedikit kekangan, maka aku tak pi dok Penang pun dengan abang, abang ja ulang alik balik Kedah. Tapi percayalah, lepas ni kalau abang dapat projek kat darat lagi, aku memang akan ikut abang!!! wajib!!! ;-)

24.2.2015 Selasa aku p interview ASTP ( anggota sukarela tugasan pejabat ) di tempat praktikal lama aku, JPAM Negeri Kedah. Nasib tak menyebelahi aku sebab aku tak dapat, tapi rezeki aku, aku dapat ASTP Daerah Kubang Pasu, alhamdulillah.

1 Mac 2015, Ahad aku start kerja masa ni aku pakai baju kurung biasa ja, tak dapat uniform lagi. ya Allah sedihnya nak tinggal Ainul Allah ja yg tahu, yala, 3 bulan kot tak pernah berenggang, ni nak kena berenggang pulak, sedih sangat, nasib la tok dia jaga, kalau kena hantar pengasuh, sanggup aku tak kerja!!!


Nampak macam kurus jer kan... Tahu berapa KG?? TINGGAL 40KG jerrrr. Terkejut aku, 3 bulan dok rumah. Timbang masa pi interview tu. Patutla aku pakai seluar jin yg dulu ketat merinin skang dah longgar.

40KG masa pi interview la, last aku timbang masa pi check up Ainul 24/3/2015 tu dah naik dah, 41.5KG, hihi, sekarang tak tahu la, selera makan makin dasyat sejak2......... ops...hihi. Yg tu next entry pulak la kita story yer.

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ok akak nak baca lagi... he he he...

Inani Hazwani said...

ringannya kak. jelessss. hahahah

Mar Mansor said...

alahai..40kg je..sangat comel ni

QasehnyaRania said...

bf kan.sng nk trun berat.
baru ni pon pi kenduri di melaka ramai sepupu teguq ciksu kurusnya.. hihu

alhamdulillah dh dpt kja..
ddk dgn tok tak la risau kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™