6 April 2015

YANG BELUM TERIMA HADIAH SEGMEN PROJEK SYUKUR

Ok, pagi ni nak buat pengumuman, kepada sesapa yg belum terima hadiah, atau belum bagi detail untuk aku post hadiah, boleh bagi, hadiah untuk segmen PROJEK SYUKUR yang aku anjurkan pada FEB lepas, ada lagi yg belum bagi detail sebenarnya, ada lagi 6 orang peserta, aku dah post 13 orang dah. Yg dah bagi detail tapi belum terima pun boleh contact aku balik, takut aku terlepas pandang. OK. TQ. ;-)

Kan semua peserta akan dapat hadiah saguhati..;-)
SENARAI PESERTA BOLEH KLIK SINI

2 comments:

Kathy R'bain said...

Allah.. Kathy belum bagi detail la zira..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™