2 October 2013

Berita gembira!!

Hari ni aku sakit kepala, dari semalam lagi, mungkin aku cik 'p' nak datang agaknya, jadual bulan ni 12 Oktober, ya selalu camtu dalam 1-2minggu nak datang ja ni la simptom yang aku akan dapat, pagi tadi aku ok, sebab semalam aku tdo awal, balik kelas dalam kul11 tu aku mula sakit kepala, sebelah kanan, aku g makan, balik makan tu makin menjadi, aku rest, kelas tuto kul 1 terpaksa aku ponteng.

Tengah aku rest adik aku kat Ganu whastup aku, dia gtau dia mimpi aku pregnant, macam nak nangis ja aku dengar dia gtau camtu, org kata klu org mimpi kita pregnant, insyaAllah, ya Allah adakah ini merupakan petunjuk darimu…

Tengah2 aku mesej dengan adik aku, mesej dari Wani masuk, dia gtau dia pregnant, 7 minggu dah, aku yg nak nangis terus nangis, terlalu hepi, yerla dah banyak kali dia gtau aku, cik ‘p’ lambat cik ‘p’ lambat, last turun jadi darah, tapi kali ni, alhamdulillah menjadi juga, hihi, serius aku hepi sangat!!
Tahniah untuk Ein n Wani, depa ni baru ja kahwin tau, bulan Feb hari tu, 9 hb  Feb akad nikah…

Nak tengok kad kawin depa dua klik à SINI
Nak tengok gambar hari akad nikah klik à SINI

**sesapa yang blom join miniGA nazirahnyerr, jangan lupa tinggalkan link blog anda di entry INI.. malam sok last!! x yah buat entry pun, tinggal link blog ja... dan jangan lupa klik 2 iklan saya, jujur....

3 comments:

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. tahniah buat beliau.. rezeki kan :)

QasehnyaRania said...

serentak kan.
tapi yg ciksu dgr kalau org mmpi kita pregnant dia akan jadi sdbaliknya.tak tahu la mana satu betoi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™