21 October 2013

SALAM AIDIL ADHA 2013

Salam Aidiladha, baru berkesempatan nak buat entry, sibuk ngalah retis, haha, syukur padaMu ya Allah, raya haji kali ni sempat sambut berdua dengan cik abang tersayang, hihi. Baju raya?  Tak beli pun, pakai mana ada ja, abang lagi dasat, raya kali ni tak pakai baju Melayu langsung..

Hokey, Aidiladha kali ni hujan, tapi tak lebat sangat la, dan takla sampai ke petang. Perjalanan kami kali ni ringkas ja, member baik abang Wan, balik raya rumah isteri, untunglah Kak Asma, hihi. 1st kami p umah kak Ina, kakak sulung Wan, lepak2 situ, then balik rumah aku, haaa, jeng2, kat rumah aku ni la aku bawa balik mainan adik, hepinya tengok adik main, hihi
Lepak2 rumah aku berapa jam tah, makan mihun goreng, sedapppp… mak masak mestila sedap kan! Then kami pun bertolak balik menuju ke pida 4 iaitu rumah Atan, member abang, tengok baby baru! Alhamdulillah kak Liza (wife Atan) selamat melahirkan baby boy secara pembedahan, kecik ja, 2.4 kg, tapi alhamdulillah, baby dan ibu sihat..;-) MOHD NUR LOKMAN HAKIM, (“mohd” tu tak pasti la diorang eja camna)

Balik rumah, rest, tidoqq, letihhh, hihi
Tempek 2 keping gambar raya..;-)

ADA BERITA GEMBIRA!!! ;-)

3 comments:

IchiGO said...

belum terlambat lagi erk ..slmt hari raya nazirah...hehe

Nurullai Abdullah said...

Salam Aidiladha dan salam kenal..saya follow blog awak ye.kalau sudi,jemputlah follow blog saya ye http://mylovekasih.blogspot.com

Ibu Lala said...

Hepi dpt ry berdua kannn. Lps ni bertiga la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™