5 October 2013

Bateri laptop...

SIAP TANGKAP DENGAN KOTAK2 SEKALI..HAHA
Hari ni melayang duit aku RM185..

$$$$$, banyak tu, buat apa? Shopping ka? Haishhh, bukan la, aku beli bateri laptop, terpaksa beli sebab aku nak guna untuk belajar SPSS, bagi subjek kajian penyelidikan, 1st kelas hari tu aku guna juga bateri lama, sebab bateri aku tempah tak sempat sampai, punya la takut bateri cepat habis aku cas dari malam, kehkehkeh, masalah bateri aku ni bukan apa, dah tak tahan dah, maklumlah dah lama, aku guna sejak tahun 2011 kot, start aku masuk U ni, kira dah 2 tahun bateri ni berkhidmat untuk aku dengan cemerlang!

Aku beli ni tak Ori tau, tapi berkualiti la, ok la tu, kalau tak disebabkan nak guna masa kelas KP tu, memang sampai skang aku tak beli lagi. Penting kot kelas tu, nak guna sistem SPSS bukan senang, kalau tak bawa laptop sendiri memang takk laa, alhamdulillah lecture tahun ni explain satu2, macam sem lepas, dia ajar kat depan jer, masuk makmal 1 pc kena share 3 orang, dah tu tak boleh guna plak tu, ‘hang’ tak gerak apa langsung, dasatttt…aku memang tak reti guna langsung sistem ni, 0!! Huhu, nasib lulus!!

Esok start kelas cam biasa, minggu last dah, sebab Khamis ni kami suma balik kampung, sayang lec ketat2 sbab batalkan kelas untuk Isnin dan Khamis sebelum dan selepas raya, Ahad?? Baru nak nego esok, 1 st confirm dah batal, tinggal kelas KP ngan kelas 8-11 malam tu ja, entah lepas ke tidak, hihi


Buat suamiku yang jauh di lautan sana, aku masih Nazirah yang dulu, yang mencintaimu, menyayangimu setulus hatiku... 'aku takkan meninggalkanmu melainkan aku yang ditinggalkan' kata2 aku suatu ketika dahulu...

2 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mahal gak bateri lappy kan
xori xper asalkan boleh tahan lama

Nao Mei said...

bateri akak pun sama juga nie dear..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™