14 October 2013

Mainan duduk untuk kanak-kanak

sumber
Nak beli mainan ni untuk adik Solehah. Lama dah teringin nak beli, kalau la aku boleh drive kereta yang ada kat rumah ni, dah lama aku pecut g beli sorang2, takyah ajak sesapa. 1st tengok kat TESCO Alor Star, menyesal plak tak beli. Patern ni la, bukan sebijik macam ni, promosi rm24 ja, serius menyesal gila tak beli...

Comey ja kalau adik naik kan, aku balik hari tu, aku dok meniarap, boleh plak dia naik atas belakang aku, hihi, aku buat la gaya kuda tu, gelak-gelak dia, sebab tu la aku lagi semangat nak beli mainan ni untuk dia, tak la dia bosan kalau dok dalam rumah, sekarang kan musim hujan...

InsyaAllah sebelum balik U hari sabtu ni, aku nak g beli, nak ajak abang, hari2 nak ajak sampai abang mau, hihihi

1 comment:

Isabel Diaz said...

Time kecik2 dulu teringin sangat nak main benda nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™