7 October 2013

Perkahwinan WAN kawan baik abang..

Pejam celik, dah selamat pun kawan baik abang melangsungkan perkahwinan dengan insan tersayang, kak Asma yang manis..

Majlis akad nikah berlangsung pada 2 Syawal, iaitu 9 Ogos 2013 hari Jumaat, haa, 2 Syawal ni kami pakai sedondon, warna merah, hihi..

Majlis di pihak perempuan berlangsung pada 17 Ogos 2013, aku pakai baju merah juga, tapi merah lain la dengan baju masa pakai p akad nikah tu, sebab tema diorang warna pic nak pink tu..

Majlis di pihak lelaki plak berlangsung pada 18 Ogos 2013, aku pakai sedondon juga dengan abang, warna kelabu, tiru tema pengantin juga iaitu kelabu, hihi

Jom layan beberapa keping gambar yang aku sempat ambik...

Pic kat rumah pengantin perempuan, waktu akad nikah 9/8/13

Pic pengantin lama, waktu g ikut akad nikah...hihi
Sebelah perempuan, dua2 manis berseri, tahniah!!

Sebelah lelaki, ni kat rumah pengantin perempuan, abang driver aku jadi jurufoto kat depan, hihi
Tempek juga gambar kami dua, abang? biasalah dia, mo ajak tangkap gambar dan2 buat busy, haha
Ucapan untuk pengantin, Selamat Menjalani Bahtera Rumah Tangga, moga bahagia dunia akhirat, amin...

*Semua gambar adalah kenangan yang tak mungkin kembali...

2 comments:

Sya Mimie said...

tahniah buat pengantin.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat pengantin baru utk mempelai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™