19 November 2012

KEMBALI KESORANGAN

Ingatkan kalau dok kat U aku tak sedih, tapi tetap sedih... tadi abang kol, gtau nak naik flight dah, dalam 11.45pm sampai miri.. tetiba aku jadi sebak, pas letak telefon air mata terus ngalir, sedih... abang g sebulan... jap g aku ok la kot.

Kalau aku kat umah lagi dasyat, yerla, tiap malam abang ada tetiba abang takdak, dok teringat abang buka pintu, abang makan, abang panggil aku, peluk aku, memang lagi terasa kalu dok umah, kat U ni kurang la sikit sebab takdak kenangan abang kat sini, tu pun air mata tetap mengalir lepas dengar sora abang.

Abang gtau abang nak g kerja, aku cakap memang camni tiap kali nak pisah dengan abang, payah sangat nak lepas, berat hati sesangat, tera nak biasa, lepas ni ok la. untung kan siapa yang suami dia sentiasa disisi.

Sebenarnya aku ok ja abang jauh, asalkan aku dapat dengar suara abang sebelum tidur n dapat mesej abang ngadu apa yang jadi kat aku, tapi abang g laut, jarang dapat contact, klu nak contact pun abang yg akan contact aku, klu time aku rindu camna? pendam sorang2, pedih sangat rasa...

Aku terus jadi tak ok. siang malam teringat walaupun cuba untuk sibukkan diri. dulu masa abang kat laut aku mesej kat inbox fb abang, tiap2 malam aku mesej, cita serba sikit apa yg jadi, say gud night. walaupun abang balas kekadang ja. sedih kan. sesapa yang dah kawin akan faham bagaimana bila kita terpaksa berjauhan dengan suami dalam jangka masa yang lama.

Aku pasti akan merindui abg!

*bb tunggu abang...
sayang sesangat kat abang! ---<--{@

2 comments:

IntaNBerliaN said...

sedih plak akak baca... sabar ye

NaZiRaH... said...

huhuhuhu...yer akak, alhamdulillah abang dapat kol guna i talk..setakat ni 2 kali dah dapat panggilan dari abang..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™