25 November 2012

BILA RINDU....


Aku nampak hepi ja selalu, macam takdak apa..bila aku rindukan abang? Jawapannya setiap saat. Aku menangis di saat aku sendirian untuk mencari kekuatan buat diriku sendiri. Bohonglah kalau aku tak rindu, kalau aku tak sedih bila berjauhan gini. Bila aku rindu aku nangis sepuasnya, sedia satu pocket tisu, nangis sampai hilang sikit rasa rindu tu, then ok la. Klu time tdo, nangis sampai tertido, orang cakap tido bertemankan air mata. Saat ni, ketika ni, rindunya rasa hati ini, tak tau nak luah kat sapa, tak tau nak cerita kat sapa. Biarlah blog tempat aku berbicara, tempat aku meluah rasa.

2 comments:

IntaNBerliaN said...

alahaiiiii sedih plak baca,,... sabar yer...

NaZiRaH... said...

@IntaNBerliaN

biasala akak, kekedang emosi ni tak terkawal..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™