2 November 2012

birthday shahrukh khan

Sepanjang abang takdak aku balik tido umah aku, boleh jaga adik solehah aku yg comel tu.hihi.
kelmarin 1 nov, aku balik umah mertua aku, abg dah sampai dah pun. aku nampak keta abg parking, umah takdak sapa, pintu bilik kami terbuka, berdebarnya nak masuk jumpa abg, merajuk, rasa bersalah, suma ada dalam hati, bila masuk, abg senyum, aku senyum n salam cium tgn abg, asa kekok n malu, macam org bercinta...hihi, kesimpulan, aku n abang dah okey! aku tak majuk dah kat abg, rindu kot majuk lama2, hati pun sakit..huhu

di depan kaca tv semalam:

abg: abang, nak gtau something ni..
abg: apa dia
aku: esok birthday shahrukh khan
abg: ______
aku: saja gtau, bb kan minat shahrukh khan
abg: birthday nabi muhammad bila?
aku:(dengan yakin) 12 rabiulawal..
abg: ikut masihi
aku: tak tau
abg: birthday shahrukh khan ingat
aku: abg tau ka bila
abg; abg tak tau tu tanya b..
aku: laaaa...

abg saja tnya soalan gtu, nak perli aku la ingat sangat birtday hero pujaan aku tu...wekkss

nak tengok siapa sebenarnya hero pujaan hatiku...
-
-
-
-
-
-
jeng3

inila dia hero pujaan hatiku dari dulu kini dan selamanya...


* lot of love with u abg...("v")

2 comments:

QasehnyaRania said...

la..mati2 ingt SRK betoi tadi..openya besday suami ;D

mornink ;D

NaZiRaH... said...

@QasehnyaRania

eh2, betul la birthDay SRK, ganbar tu cuma nak gtau siapa sebenarnya hero pujaan hati ini..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™