26 March 2014

Scan 3D/4D at KLINIK KESIHATAN MAHSURI JITRA.

Sambungan cerita abang balik, dalam kepenatan tu, balik rumah rest jap, solat then terus gerak ke klinik, aik aik, buat apa kat klinik tu?? Abang janji nanti abang balik nak gi skodeng baby kecik! Thanx sayang, walaupun dalam kepenatan, tetap juga tunaikan janji untuk bb, sayang abang ketat2..hihi

Kitorang sesat sebenarnya, masuk sampai ke PoliMAS, padahal Klinik Kesihatan Mahsuri tepi jalan ja, lepas trafik light nak ke Tasik Darul Aman Jitra. Nasibla abang ikut jalan belakang, kira pusing balik jerla..

Sampai ja terus daftar, gtau nak scan 4D, masa tu no 41, aku dapat no 43, tapi kejap ja terus naik nombor aku, tak dak orang agaknya. Masuk tu doc tanya dah bapa minggu, aku gtau la dah 27 minggu lebih, then doc suruh aku baring, terus aku baring.

Nampak gaya suma tekaan orang selama ni meleset la, hihi, tekaan bapak mertua aku n jiran aku juga yang betulnya, amboi, macam tetahu jer… hihi klik Entry ni… kasi suspen sikit, hihi

Syukur alhamdulillah semua sihat alhamdulillah, walaupun tak jelas, tapi aku dah nampak kecomelannya, kuikuikui, terharu sangat bila tengok ada satu nyawa sedang bergerak dalam rahim kita, lengkap semuanya, baby kecik aci parking sebelah kanan, jadi doc scan kanan jerla, nasib la nampak muka, cuma doc gtau baby rapat ke dinding rahim, susah sikit nak usha muka dia lama2..

Kami terus balik rumah, abang tak larat kalau nak g shopping pun, abang gtau hari lain kita datang shopping, baiklah sayang, tahu abang penat..;), sepanjang jalan ashik tersengih sorang2 ja, dah tahu jantina, dok berangan tak sudah la nak shopping…kuikuikui

Terima kasih ya Allah, kurniakan kami zuriat ini, satu anugerah yang sangat tidak ternilai, anugerah yang dinanti, moga semuanya berjalan dengan lancar, amin..;-)


NYAWAKU...CINTA HATI,..
PERMATA HATI AYAHANDA DAN BONDA...;-)
Sayang, moga kamu sihat2 ja dalam rahim bonda, kamu pasti akan jadi anak yang baik, itu doa bonda dan ayahanda, insyaAllah, amin...

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. comelnya. apa jantina ni? hehee singgah sambil menabung sini~~~

ecah khalili said...

tahniah..rasanya jntina baby kite sama la..haritu detail scan doc ckap ggurl..tapi 26week nnti nak confirmkan lagi sekali wat 3d/4d..sekarang baru 23weeks..hehe..jaga kandungan baik2 k =)

misz sheyla said...

seronok kan time scan..rase nk tgok hari2 baby kat dlm...hehe

FarhanahAdzlan said...

moga anak yg bakal lahir tu soleh/solehah. May Allah bless u and your baby :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik Nazirah...syukur Alhamdulillah...semoga dipermudahkan segalanya yer dik Nazirah....

QasehnyaRania said...

alhamdulilah.
take care zyrah
dah x sabar nk shopping ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™