12 January 2014

'Birthday GiveAway by Cik Ayue'.


klik SINI untuk join...
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 27 BUAT CIK AYUE..;-)

GA ni mintak kita sertakan 2 keping gambar wedding idaman iaitu pelamin dan baju pengantin.

Untuk pengetahuan semua, masa aku kawin dulu, kami tak bersanding, jadi takdala pelamin bagai, tapi setiap pompuan kan mesti ada pelamin idaman kan, pelamin idaman aku ialah sebuah pelamin yang simple, tak crowded, sesuai dengan keadaan rumah aku (rumah kampung). Search dalam internet terjumpa la pic ni, sesuai dengan kriteria yang aku idamkan, simple, just guna 2 warna ja. ruang luas untuk sedara mara bergambar. Ada 2 bunga telur dan bunga2 hiasan. Perfect!!

sumber
PELAMIN
Then, pic baju pengantin, hihi, mestilah ambik diri sendiri jadi model kan, pilihan warna merah hati, sesuai dengan kulit kami berdua yang sawo matang, haa, pemilihan warna jangan main terjah jer, kena sesuaikan dengan warna kulit kita dan pasangan juga, potongan baju plak sesuai dengan ketinggian kita, untuk aku yang sedia rendang ni, kebaya labuh nampak sesuai ja..;-)

KENDURI 5 MAC 2011
BAJU PENGANTIN
BAJU PENGANTIN
Pesanan ikhlas, selain pemilihan baju, pemilihan tempat untuk photoshoot juga penting, macam aku ni, kami buat kenduri simple ja, buat sama sehari, petang dalam kul 5 kami keluar, kebanyakan wedding yang aku join sempat g satu lokasi ja, kalut. macam kami sempat g banyak lokasi juga, bendang, kebun getah, sungai, tepi laut, alhamdulillah, sesi photoshoot berjalan dengan lancar. ;-)

Hadiah Birthday Giveaway

Teddy Bear x 1
(lebih kurang mcm dlm banner tu)

Novel by Meg Cabot x 1

Mini Tasbih x 1

Face Mask + Eye Bag Mask x 1

DIY Frame x 1


Pemilihan Pemenang

Top Referral
Teddy Bear

Gambar memikat hati ('',)
Novel
Mini Tasbih

Random
Face Mask+ Eyebag Mask
DIY Frame

Tarihk penyertaan
4 Januari 2014 -31 Januari 2014
Follower yang ke #130

tag: awak, awak dan awak


Dalam join GA dapat juga story tentang wedding aku, 2 in 1, ;-)

11 comments:

nuna said...

tunggu aku plak...tgk cmner...hehe xsabarnyaaaa nak kawin..hehe~~~

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu dik...Cantik pelamin tu..padan dgn baju kahwin adik..semoga berjaya yer...

Nurulee said...

thank you for tagging me =D
and wish you luck.

Ayue Idris said...

Wahh..posing kemain..hehe..tq for joining..insyaallah ade rezki awk nnt ('',)
Best of luck ok~~

Nao Mei said...

cik akak nak warna purple t dik...tapi cik abg kompem pilih merah....hihi...insyaAllah kalau dah jodoh :)

warna dik nie pun sesuai gak..suka tengok...selamat bersegmne dik

Liza Licha said...

memang minat warna merah ke ?> all the best ye

QasehnyaRania said...

singgah malam
bosannya . hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™