3 January 2014

Aku menulis bukan kerna nama


Selamat tahun baru untuk semua rakan blogger di luar sana..belum terlambat kan,
30 Disember 2013-2 Januari 2014, 4 hari di kampung, langsung tak update entry, malas nak on laptop sebenarnya, hihi

Best sangat dok umah sampai tak ingat nak study, hihi, hepi bila dekat dengan insan tersayang. Pejam celik pejam celik dah 2 tahun usia blog ni, kejap ja kan, 3 Januari 2012 aku start tulis, then aku stop, bulan Jun plak aku sambung.

Tak nak bebel panjang, ni adalah 2 entry pertama aku

Boleh klik kalau nak baca 1st entry aku, hihi

* aku dah kat U skang, sambung ulang kaji untuk exam, abang plak g mancing kat laut, baru ja pas kol tadi, alahai rindunya, tak sabar nak cuti sem, lepak kampung dengan abang sebelum panggilan kerja ke tengah lautan...huhu

3 comments:

Nur Sakinah® said...

Tahniah sis da masuk U...Selamat tahun baru...

QasehnyaRania said...

selamat mengulangkaji dik.. all the bst. cmna alahan, ada lgi ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™