21 December 2014

Seronok bila anak mkn masakan kita.

Tajuk dah macam mak2 sangat kan? Haha. Padahal Ainul baru nak masuk 7 bulan. Ikan kembong pun x kenal lg..

Hihi. Seronok sebab Ainul habiskan bubur yg aku masak. Alhamdulillah. Allah anugerahkan aku seorang anak yg senang nak jaga.

Sebelum ni aku masak bubur kosong, makan, aku add on carrot, makan, stop carrot ganti ubi kentang, makan juga. Hari ni masuk kedua sekali dalam bubur, pun makan juga, laju plak tu. Licin..hihi..

Ainul dah kurang susu botol, banyak susu badan..;)

Aku sekarang tengah consume set menyusu Shaklee, memang meriah!! Alhamdulillah..

ALFALFA+ESP, SUPERBBBB!!

9 comments:

Miss Yana said...

Mmg suke la tgok org mkn ape yg kita msk..klo dia xmkn, rse mls je nk msk..huhu

Miss Yana said...

Mmg suke la tgok org mkn ape yg kita msk..klo dia xmkn, rse mls je nk msk..huhu

Miss Yana said...

Mmg suke la tgok org mkn ape yg kita msk..klo dia xmkn, rse mls je nk msk..huhu

Miss Yana said...

Mmg suke la tgok org mkn ape yg kita msk..klo dia xmkn, rse mls je nk msk..huhu

anamizu said...

wahh licin Ainul mamam ek? hehe sonok hati mama Ainul ehee

h- Zinnirah said...

nanti, bila anak dah besar dan makan berlauk, lagi penat dan lagii bahagia. skrg ni, bila dah x surirumah sepenuh masa, lagi penat dan lauk suami dan anak mula nak lain2.

tp Tuhan letakkan kebahagiaan kita sbg isteri dan ibu d situ ^^

Marissa Ezreen Esa said...

Seronok kan tgk anak2 makan habis... baby happy kita pon happy anak sihat ;)

Cik Sal said...

Alhamdulillah..

Follower 806#

QasehnyaRania said...

menarik la esp dan alfalfa tu kan.
teringin nak cuba tapi tu la cik abe sruh maintain dgn ephyra je..

ciksu pon xsabar ni.bulan dpn bby dh genap 6 bulann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™