15 October 2012

Hari yang indah buat aku...

11 Oktober 2012 aku naik bas dari uum balik jitra, then ayah (mertua) datang ambik kat Jitra sbb tengah kja area jitra masa tu. 12 oktober 2012 aku balik permatang kong, jumpa adik solehah aku yg comey tu.... hahaha
tdo semalam..

Ini dia adik aku yg gemuk...tangkap 13 oktober maknanya lagi 4 hari nk cukup 3 bulan..

Gambar2 lain boleh tgk di sini ada 6 keping ja buat masa skang,tapi akan d update dari masa ke semasa..;-)

1pm 13 oktober 2012 aku bertolak balik pida 2...
2pm aku g airport dengan ayah ( ayah mertua aku@ayah abang ) g ambik abang, berdebarnya rasa hati ini, nk berjumpa dengan insan tersayang yang jauh d mata dekat d hati. 2.18pm abang kol gtau yang abang dah sampai, time tu aku n ayah baru sampi gunung, 2.35 pm kami sampai airport. abang cakap ambik kat bawah, so kami pun g la kot bawah, aku kol abang...gtu gini gtu gini.. abang pun muncul dari lorong arrival... dup3 jantung aku, aku senyum ja tgk abang, dalam hati tu 'hensem juga laki aku ni' haha...
dekat sebulan juga la tak tgk, abang pakai baju kesukaan aku, tangan panjang n leher penuh...
serius sweet sangat d mata aku bila abang pakai camtu...bunga hati aku tau..aku salam n cium tangan abang.. (^_^) ~rindunya.....


Muka bahagia nak g ambik abang.. (^_^)

Ya Allah.. terima kasih kerana Engkau telah kembalikan dia ke pangkuan aku dengan selamat..
14 oktober 2012 pagi aku dah kena balik u, kejap ja dapat luangkan masa dengan abang, abang hantar aku, sedih..tapi nak buat camna, terpaksa, kna balik juga. kja banyak, kelas lagi, hujung minggu ni aku takdak sebab kena g kem kat pandai merdeka (KLK) kokurikulum aku, so, aku tak dapat balik kg jumpa abang. sedihkan, bila aku ada abang takdak, bila abang ada aku plak takdak. tak pa la..aku redha ja.
14 Oktober 2012, lepas abang hntar aku, petang tu abang g beli tiket untuk ke KL sbb nak selesaikan urusan kja kat ofis KL, selesai tu abang balik terus. 12.30 tghari tadi dh bertolak balik dah, g kjap ja. aku tak balik  kg hari ni walaupun esok takdak klas sbb takdak sapa nak g ambik kat jitra nanti, abang mungkin smpai malam.
aku balik esok pagi, nak g klinik sama.. aku tak sihat.. ;-(

note: member baik abang tunang 12 Oktober 2012,akhirnya bertemu juga jodoh dia. alhamdulillah.

Abang otw skang..atas bas.. moga perjalanan abang selamat.. amin.

Bb yang selalu sayang abang..---<--{@

2 comments:

IntaNBerliaN said...

baca entry ni... buat akak tau betapa rindunya nazirah dkt hubby...

moga berbahagia selalu... :-)

NaZiRaH... said...

;-), thanx akak, amin................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™