13 October 2014

Koleksi keychain

Jeng jeng..bukan nk menayang bukan nak menunjuk. Sekadar ingin berkongsi. Apa yg aku minat apa yg aku suka. Keychain keychain. Ya. Aku memang minat kumpul keychain. Macam2 jenis ada. Hepi sgt klu org gi mana2 n blikan keychain untuk aku.

Baru2 ni adik aku balik dari Sarawak. Aku kirim keychain kat dia. Dekat 20 jenis dia bli. Cantik sgt. Suma aku sayang. Untuk keychain MiniGA nnt la aku suruh adik aku bli lain.hihi..

Angan2 aku. Aku nk bli satu rak yg boleh gantung suma keychain2 aku. Ada pintu cermin supaya org boleh tengok. Wahh. X sabarnya. Hihi. Buat masa skang aku simpan dlm mini drawer ja. Huhu.


Ada ka yg dok singgah2 tapi x join lagi..2 hari ja lagi.. miniGA by Nazirahnyer..klik SINI..

8 comments:

siti zawiah said...

banyaknya ..Za suka jugak kumpul keychain.. ^_^

Mardiah Diana said...

singgah petang dik Nazirah..bnyknya keychain...

Gee Lion said...

tak pernah terfikir pulak nak buat collection.
keychain yg ada pun entah mana saya taruk entah..
:P

cujen lejen said...

suka keychain ke? sy banyak keychain dah buang sebab semak kan rumah n opis..nnt kalau ade lagi yang balance2 sy bagi awak..nak?

zafairMAS_shakleeSITE said...

Tak sempat nak join GA tu... next time boleh buat lagi ye... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™