3 October 2014

3 generasi

Hamboi tajuk..ingat apa la kan. Rupanya minyak yuyi. Haha. Yg kosong tu adik Solehah punya. Mak mertua aku cukup minat benda cute miut ni. Dia minta nk letak dlm almari. Buang la kertas dia. Biaq nampak botol kosong ja.

Yang kat atas tu minyak Ainul. Sebenarnya dah habis 1 botol besaq. Yg paling kecik tu bli masa raya. Utk travel. Yg sedang2 tu beli masa botol besaq nak habis. Yang besaq sekali tu abg bli baru2 ni ja.

Ainul guna minyak ni sejak lahir. Alhamdulillah sesuai. Ashik kentut ja. Hihi. Pernah juga Mil aku suruh bli TYT. Tapi dah Ainul sesuai minyak ni, aku malas nk tukaq. Nanti klu TYT tak sesuai kat dah bazir. 

Nanti bila minya2 tu suma dah habis guna bertambahla koleksi botol my Mil. Haha.

* Klik home utk join miniGA aku. Ada 13 hadiah sumanya. Entry dia dok atas skli sbb dah sticky post.:)

2 comments:

Vee Sandi said...

my kakak pun guna minyak ni . bagus katanya . klu cam tu dah byk la collection mil ya .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™