11 October 2014

Ainul dah pandai alehkan badan

9/10/14.. tarikh bersejarah buat Ainul. Yer la. Percubaan Ainul selama ni membuahkan hasil. Ainul 90% hampir berjaya meniarap!! Hihi

Malam tu aku letak Ainul. Tetiba dia mcm semangat nk kaleh. Tengok2.. wahhhh..menjerit aku panggil abg kat dapur. Excited sesangat bila tengok Ainul bersungguh2 alehkan badan dia. Beria aku suruh abg snap gambar Ainul. Hihi.

Walaupun Ainul blom declare sepenuhnya dh pandai meniarap. At least dia dh berjaya alehkan badan dia. Teruskan berusaha sayang. Bonda yakin syg bonda mampu! Hihi

Ainul sekarang dah 4 bulan lebih. Hujung Oktober genap la 5 bulan. Cayyok syg!!
Kejayaan pertama Ainul. Sangat bermakna buat ayahanda dan bonda.

Eh3.. sapa blom join miniGA by Nazirahnyerr lg ni..x lama dah x lama dah.. klik SINI cepat

7 comments:

CT Humairah said...

kekeke CT tak ada baby lagi so tak berapa nak mengerti lah perasaan tu tapi penah lah rasa bangga and happy bila anak buah yang CT jaga tetiba dapat kalih badan dia.. wooohoo ~ sempat rakam lagi sedangkan mama papa dia pun tak witness :P semoga besar jadi anak solehah ye..

mailaah jalan jalan sini :D
Siti Yang Menaip

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. Adam pun dah 4 bulan baru pandai meniarap. fuhh skrg pantang lepa, sekejap dah meniarap hihiii susah nak tinggalkan kalau buat kerja. buh dalam rocker baru dia cool sikit ~~~

chaiyok2 ainul! tak lama lagi officially meniarap ~~~

Gee Lion said...

as salam cik ezyra,
first time datang sini.
godek-godek dulu..
heee.. ^^

Jazz Lover said...

Wah, pandai meniarap dah dia. Tak lama lagi pandai duduklah dia.

Noor Fatin Othman said...

hai awak. saya tag awak ni ;D

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html?showComment=1413112755971#c5894283873056755826

cujen lejen said...

yay, dah boleh meniarap... my baby pun baru je boleh meniarap..pantang lepa asik la nak kalihkan badan.. pastu nangis bila penat..

Raihanah Ahmad said...

alhamdulillah dah pandai niarap. pejam celik memang cepat je baby besar nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™