6 September 2013

Mengenai "Keychain MiniGA #1"

Assalamualaikum..
Alhamdulillah tamat sudah Keychain MiniGA #1 aku, tak kisah pun berapa ramai peserta, asalkan ada juga yang join, thanx tau pada sesapa yg join, pada yang tak perasan tentang mini GA tersebut, maaf sesangat, bukan tak nak jemput, tapi tak ada kesempatan, so harap pada yang jenguk blog ni ja, ada juga yang jenguk dan tinggal komen kat entry lain, tapi tak pula tinggal komen kat entry GA, rugi la kan, bukan kena buat entry pun, just klik 2 iklan dan tinggal link blog anda ja, huhu

Bulan depan kalau tak sibuk aku akan maklumkan pada chatbox rakan blogger lain, bulan ni memang tak sempat promot apa2 pun, join GA lagi la tak, blogwakling ja, tu pun ada yang tak tinggal jejak, harap takdak yang kecik hati la, huhu

Jangan lupa bulan depan, date kita pada 27hb.. InsyaAllah..;-)

2 comments:

Nao Mei said...

hihi...tak pe...buat yang penting je dulu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™