18 May 2013

WAYANG, CITA IRON MAN BEST LAAA.... ♥


Tak nak cerita lagi bab Pulau Lagenda, nanta la bila dah ada mood aku cita k, hihi, entry kali ni nak cerita pasal tengok wayang dengan abang cita IRON MAN 3.. Baca post kat blog APIT hari tu dalam entry ini...

Sapa Kata Iron Man 3 Tak Best??

aku tertarik dengan entry apit, asa macam best ja cita tu, balik hari Isnin 29 April 2013 ajak abang g tengok wayang, abang mahu..yey!! 

Best la cita tu sapa kata tak best, cita omputih tak macam cita Melayu, cup, cup, bukan nak kata kat bangsa sendiri k, tapi hakikatnya cerita Melayu jarang buat aku teuja bila tengok, sesetengah ja, contoh macam Merong Mahawangsa, cita camtu baru best nak tengok, berkualiti.. Yang lain tu asa macam tgk kat tv jer la time raya, tak pun beli dvd, tak berbaloi nak tgk wayang… Iron Man? Yes, sangat berbaloi...aksi dan lawak.. handsomenya Tony!! hahaha

Abang ambik aku dalam 5pm lebih camtu, sampai Jitra pi beli tiket wayang, then p bli barang, solat maghrib kat surau area Jitra tu, g makan makanan kegemaran aku, koteow kungfu…sedapppp, abang makan nasi ayam..
Tiket wayang kami....
Koteow kungfu kegemaranku...
Settle suma kami bertolak la ke Aneka,Jitra, lewat juga start, 940pm, beli tiket time tu, takda pilihan sebab waktu sebelum tu pukul 720pm, time maghrib, tak sedap plak nak tengok wayang time maghrib kan.. habis dalam kul 12 juga la…perghh, tapi aku hepi sebab dapat tengk wayang dengan abang…

Next movie…??
Hihihi......
23 Mei 2013, Khamis, Kedah masa kerajaan lama, wayang pada Khamis malam Jumaat TUTUP, 
kerajaan baru ni aku tak tau la... huhu

3 comments:

Nao Mei said...

wah hebat cintan cintun pasangan ideal adik cik akak nie..semoga bahagia dunia akhirat sayang :)

Isabel Diaz said...

Bukan nak sombonglah tapi saya memang tak suka tengok cite melayu.. Kalau cite owg puteh. Mhl2 pun sya sggp beli. Cite melayu nie saya tengok kebanyakan jalan cerita hampir sama. ending pun hampir sama.

QasehnyaRania said...

dah lama tak tgk wayang kat kedah.. hihi

*cantik lawatermark.order dgn sapa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™