30 May 2013

Perihal lirik lagu...

Tadi g Arau dengan kakmas,aida n along, roomate aku. Kak mas nyanyi lagu ni..tiba2 tersentuh di hati aku, balik terus search kat google lirik dia...

Lirik Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan - Elly Mazlin

Tak sanggup berdepan
Tak ingin memandang
Tergambar kisah silam semalam
Terhiris perasaan
Ku pernah dibiarkan
Tiada khabar yang kau biarkan

Pinggan untuk perhiasan rupanya pecah di tepi
Tidak elok andai dibuat hidangan
Apa pula kata tetamu yang datang
Itulah umpama silam usah sengaja dibiarkan
Demi menutup kesalahan mu
Demi memohon kemaafaan ku

Tertutup sudah pintu hati ku
Tak usah engkau memujuk rayu
Biarpun terpisah nyawa dan badan
Sudah bersumpah tidak berdepan

Mendengar nama mu bagai memikul beban
Mendidihlah kemarahan yang terpendam
Itu belum lagi kita berdepan
Lebih elok jika dibiarkan
Kemarahan ku reda sendiri
Usah ditambah bara yang tersimpan

Walaupun berbagai rencana engkau lakukan
Sedikit pun tidak melembutkan hati
Malah mekin tebal kebencian ku
Serta marah ku tiada berkesudahan
Biarlah aku menanggung sendiri
Segala dosa kerana membenci mu


*benci sungguh dia kat ex dia kan.... keras sungguh hati dia bila dia dikecewakan...

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2009/09/lirik-usah-ditambah-bara-yang-tersimpan.html#ixzz2Un3BjyQ5

2 comments:

Isabel Diaz said...

Tak pernah dengar. Nak search kt youtube lah lepas nie.. Hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™