27 May 2013

"Segmen : Tambah Kenalan"

klik SINI untuk join..
Jejalan kat blog Cik Akak ternampaklah segmen ni, macam best ja, tergerak join, kat side bar pun ada juga org ajak join, insyaAllah klu berkesempatan, thanx ya pada sesapa yg sudi ajak..;-)
Jawab Soalan Ini
 Pernah tak shopping online? Kalau ya, selalu dekat mana?
  • Pernah, tapi tak salu, kekadang ja, banyak, kat Senang Hamil page, beli krim lumiglow, kat Galeri Ilmu, beli buku motivasi, Karya Seni, beli novel, macam2 g la..
 Berapa lama dah korang dalam dunia blog ni? Berapa dah follower korang?


 Describe dekat Ezzatie, cara pemakaian yang korang cakap 'simple' tapi still menarik.
  • Jeans, t-shirt, tudung.. ;-)
 Put down 3 favorite fruit juice yang korang suka.
  • Orange juice, apple juice, watermelon juice.. 
 Favorite TV show yang korang tak pernah miss.
  • skang kat u, kalau cuti sem tu o balik kg, program mentor...

Tag:
Mailey Jayley

Tamat:
6.45 petang 7 Jun 2013 

14 comments:

Nao Mei said...

cik akak singgah dik..adik sihat :)

selamat bersegmen sayang :)

nurul ezzatie zulkarnain said...

Thanks join segmen ni =)

done follow akak =)

Fathin Natasha said...

singgah and follow :) follow back ^^
http://warmcupofcoffeeonwinter.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan.html

Syada Nazurah said...

Hi! Saya dari segmen yang sama..
Dtg sini blogwalking sambil follow.. :) Visit me back..

http://syadanazurah.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan_27.html

iLa VaNiLLa said...

join juga.

http://vanillasynus.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan-by-cik-ezzatie.html

Sharifah Amarina said...

blogwalking dr segmen sama - http://sharifahamarina.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan.html

fathinNabila said...

singgah sambil folloe :)
http://lifeonthepaperplane.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan.html

Shakinah Sharif said...

singgah dari segmen yang sama :D

http://colourfulofainilife.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

Segmen dah ditamatkan =)

Sini list peserta =)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-tambah-kenalan.html

ezzatie said...

Segmen dah ditamatkan =)

Sini list peserta =)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-tambah-kenalan.html

Cackle Cuckoocious said...

dari segmen yg sama .. visit me too .
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan-jom-join-ramai2.html

Nur Aqilah said...

kunjungan dr segmen sama. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenalan.html

aneezjaafar said...

salam singgah dan follow... nice blog. like-like..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™