30 May 2013

Dapat panggilan dari abang..;-)

Last dapat panggilan dari abang 24 May 2013, 01:07am, abang nak naik boat untuk bertolak ke tengah laut, tapi kali ni tak jauh sangat sebab dalam 530am abang dah sampai, 4 jam ja, salu berbelas jam dalam boat tu, patut la kali ni naik  krew boat ja, salu abang naik ala2 tongkang, aku nak sebut pun tak tau,hihi.

Semalam  29 May 2013, 9.44 pm, Rabu tengah layan fb, tengah naik mesej kat abang, tiba-tiba handphone maxis aku bunyi, naik no KL, terkejut ingatkan sapa, aku angkat n cakap “hello” slow ja, hihi. “hello” di sana bersuara, “hello” aku kembali bersuara, “bb buat pa?” hahaha..terus aku tersenyummm sampai ke telinga, sepanjang cakap tu senyummmm non stop…rindu kottt..  dekat seminggu juga la tak dengar suara, yaAllah sungguh aku rindu.. abang kol guna i-talk member dia, nak online line teruk sangat katanya..huhuhu

Hari ni 9 hari kami berjauhan...huhu..takpa aku kat U, tak la terasa sangat, harap sangat aku cuti sem nnt abang ada kat rumah...;-)

*semalam siap mimpi2 pasal abang, punya hepi abang kol..hihi

3 comments:

Nao Mei said...

alolo sweetnya....hihihi

Isabel Diaz said...

Kesiannya.. Tak pe kalau cuti boleh jumpa lama-lama (^_^)

Puteri Mama said...

Cian dia..hehe..tkpe..rindu tetap ada :) moga nazirah bhgia sllu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™