18 May 2015

Buku Merah, check up Tunjang & check up kedua

Dah berapa lama buka buku merah, baru nak up entry, haha, kali ni memang malas tu tak dapat nak dibendung dah, teruk yang amat.

Tapi kena tulis juga, kesian adik Ainul, nnt dia baca blog banyak story pasal kakak jer, hihi, demi kamu bonda gagah juga yer sayang, sebab bonda sayang kedua dua anak bonda!!

Kalau ikut tarikh period, due sepatutnya 29/10/2015. Tapi bila scan due jadi 11/112015.
Bila pi scan kat klinik Tunjang memang bulan November. So doc decide due ikut scan yang awal 11/11/2015.

BUKA BUKU MERAH

Kali ni jadi mak2 yang berpengalaman, pi sendiri. haha

Klinik Matang Keriang (klinik desa)


18/4/2015 (SABTU)

BERAT : 41.5 kg
HB        : 11.5
BP         : kanan 100/80
                kiri 100/60

Klinik Kesihatan Tunjang

21/4/2015 (SELASA)

BERAT : 41.5 kg
HB        : 11.9
BP         : 90/60

Klinik Matang Keriang (klinik desa)

17/5/2015 (AHAD)

BERAT : 42.0 kg
HB        : 11.0
BP         : 100/60

Alhamdulillah, berat naik dengan normal, 500g per month.
next check up 13/6/2015 pulak.

Next scan untuk 5 bulan 28/6/2015

Moga kamu sihat2 ja yer sayang...

7 comments:

Maria Firdz said...

Baan spesis sy gak la ni,. Kecik molek je.. hehe

Maria Firdz said...

Moga sihat selamat hgga bersalin..

anamizu said...

wahhh mama jaga kesihatan bebaik k ;)

Kathy R'bain said...

Moga di permudah segalanya zira..

Kathy R'bain said...

Moga di permudah segalanya zira..

QasehnyaRania said...

zira...tahniah :)
jaga diri dik ..
wah..ainul nak dpt adk

misz sheyla said...

tahniah....pregnant lagi...jeles...jage diri mommy...ainul manje x skang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™