2 June 2013

Perihal baju..;-)

Salah satu soalan rakan blogger dalam entry ---> ini
Tengok la tarikh, dah berzaman, aku dok berangan saja ja nak buat entry pasal baju ni...tapi tak terbuat pun.. ingat balik dari langkawi nak buat la, dok ralit terus tak buat2...

Jom layan 2 keping gambar aku pakai baju ni kat cabel car Langkawi..;-)


Untuk Isabel Diaz...

Baju ni kalau pakai dengan inner ok la, n kena dengan gayanya... time ni kebetulan akak bergaya dengan belt, nampak sesuai, sebab baju ni besar dengan akak, klu pakai baju ni saja tanpa belt, nampak macam akak pakai baju kelawar, hikhik... akak tak pasti kalu ada satu2 baju di ketegorikan "baju biasa2", sebab macam akak cakap tadi, tiap baju ada keistimewaan asalkan kita pandai menggayakannya..;-)

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

betul tu...setiap baju ada keistimewaan kalau kita pandai menggayakan...

Dianaa said...

terharu ni bila tengok akak banyak kali pakai baju yg FD hadiahkan. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™