16 June 2013

AIR TUMPAH~

Sebenarnya banyak g entry kat draft yang aku dah taip separuh, tapi suma cerita tu memerlukan gambar, dan aku tak sempat g nak edit gambar. Jadi aku update la entry ni dulu...

Nak cerita perihal tadi, aku g lunch dengan Alonk, kat kafe Misc ja pun, malas nak jalan jauh.. macam biasa, pilih2 lauk, order air, sekali sampai kat kaunter ada la "satey hangus" aku tak tau nama dia, tapi fb dia nama tu la.. pelik no.... ok, ralit la dok tengok dia dengan pak ndak ( tauke kafe ) dok sembang, pak ndak kata kat dia "p la makan dulu" pak ndak macam tak nak kira lagi la..

Ok, sampai la turn aku, aku letak pinggan, time nak letak air tu, boleh plak air tu terbalik ke arah pakndak, adoi.... "satey hangus " tu dok ada lagi la kat situ, hada haku kesahhh, haha. tak boleh blah pak ndak melatah tu, agak lucah, tergelak besaq aku, Alonk kat belakang sengeh ja, dia kata aku ngantuk, muahahaha. Pak ndak lak kata aku lapaq sangat, malu aku, hikhik, dia suruh aku p ambik lain ;-)

Ok, aku update takat tu dulu la, story lain nnt aku update, aku ada 2 paper berturut-turut, esok pagi n lusa petang, doakan aku yer, blog ni asal buka ja, nk BW x sangat la... GA2 ka apa ka stop sat dulu.

Psss, awal Julai - hujung Ogos, aku cuti sem, sesapa yang buat GA, SEGMEN, jangan lupa jemput aku tau, insyaAllah aku join, tak dak kja la katakan, haha. dan insyaAllah, awal bulan tujuh nnt aku akan anjurkan GA. insyaAllah..;-)

3 comments:

Nao Mei said...

good luck untuk exam dik :)

QasehnyaRania said...

esok ciksu nk buat mini GA.
jom la.

jaga diri sama k.
n good luck

*tenkiu :)

Dianaa said...

good luck utk exam ea kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™