14 June 2013

4 Jun 13~ Posa

4 Jun 13, Selasa, aku n Alonk posa, alhamdulillah... 1st paper, petang, process writing, ntah pa2 aku jawab, hadoi, teruk tol la BI aku, sedih, dah peringkat ijazah pun BI still tunggang langgang, tak tau camna nak buat, orang cakap aku paham ja, redha ja la kan, benda dah lepas.. Alonk exam pagi... Aku lak petang, aku bangun sahur tu, solat subuh then tdo balik, nagntuk gila, pagi tu baru bangun study plak.

Nasib perut aku tak keroncong dalam dewan exam, haha, balik bilik dengan muka stressnya, alonk kat meja study, senyum ja tgk aku n tanya " camna ", hmmm, aku baring atas katil n main hp.. Alonk ajak g jalan2 kat tasik, on ja, tengah stress kan, haha

Posa2 pun kuat lagi nak berjalan, mungkin cukup kot tenaga yg aku makan waktu sahur, sampai mall kami jalan, alonk g beli ubat gg, balik tu dah lewat, tak sempat dah nak balik MISC, kami buka posa kat Petronas ja...layannnn, nasi putih telur dadar + daging merah + sayur kailan...nyum3


See, betapa sengalnya komen adik ipar aku, haha...

3 comments:

Isabel Diaz said...

Hahaha.. Saya pun sama.. Nama jer masuk IPG tapi BI masih tahap PMR

Dianaa said...

FD pun slow sikit bab BI ni. hancurrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™