10 January 2016

2 bulan berlalu tanpa entry..

Dasyat kali ni. Hampir 2 bulan blog sepi tanpa entry. Sob sob. Banyak ja nak story. Tp skang lg aktif kat Ig. Senang. Snap pic. Letak caption post trus link ke fb. Pakai fon. InsyaAllah. Nnt aku rajin2kan diri update blog.

7 Jan Pejam celik dah 4 tahun dah usia blog aku. Kejap ja kan. Macam2 story ada. Kisah suka duka. Follower pun dah dekat 1k. Syukur alhamdulillah. Tq pada yg sudi follow n yg x jemu2 tinggal komen.

5 Jan, genap 11 tahun berkenalan dgn ex boyfriend. Now dah jadi husben. Hihi. 11 tahun. Lama tu. Dari dia pakai moto EX5 sampai la dah berkereta, then dapat anak rezeki murah tukar kereta baru. Dari zaman study, menganggur, kja kilang sampai la skang dah berjaya capai cita nk jadi offshore man. Syukur. Ada jodoh. Moga kekal sampai syurga. Cinta keramat ni tau. Haha

 4 Jan, genap la anak teruna 2nd baby aku 2 bulan usianya. Sihat alhamdulillah. Gemuk dari kakak dia masa usia sama dia dulu. Cerdik dah pandai senyum. Mencabar rupanya ada setahun sorang. Camna la mak aku handle aku n adik aku setahun 2 orang. Bulan Feb aku bulan Disember adik aku. Tahun sama. Perghh.. Tahniah mak!! Hihi

Now, hepi life. With hubby anak2. Love my family.

Blh follow ig aku klu sudi

Puan_padi

Mmg sengaja private. Lawaknya follower aku jap naik jap turun rajin plak la hamba2 Allah ni follow pastu unfollow, whatever la asal diorg bahagia. Apa motif pun tak tau. Hmm

K nnt update lg k.

3 comments:

Farahain ZFA said...

sedar tak sedar dah 10 hari kita dalam tahun 2016 kan .
cepat masa berlalu kan .:)

ordinary wawa said...

Saya pun lama dah tak update blog. Jadi chipmore. Heheh.

http://angellovesoldier.blogspot.com/

QasehnyaRania said...

happy belated besday zirah.
semoga sihat2 selalu di samping anak2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™