12 February 2016

Introduce my 2ndbaby

Assalamualaikum.... 

Tudia entry mau sebulan sekali. Melampau yer. Ok. Start nk aktif balik dah. Tapi slow2. Terrrrlalu banyak cerita yg nak dikongsikan di sini. Yerla. Kekadang kat Ig (puan_padi) xkan nk letak caption sampai 5 perenggan kan. Haha

Entry kali ni nk introduce anak kedua aku, skang dah berusia 101 hari dah pun. Nak letak juga pic dia. Nnt dia besar dia baca blog bonda dia xdak plak gambaq dia kecik2 kan. Kesian...huhu

Ok. Anakanda kedua Amir Amzar


Gambar ni masa kat wad lagi. X cukup 2 hari lagi ni. Bersalin 6.24pm 4 Nov. Pic ni ambik pagi 5 Nov. Kira x sampai 24jam lg la ni..


Ni pulak pic kat rumah aku. Kali ni aku pantang rumah mak aku. Masa kat Ainul dulu pantang umah Mil. Come ja masa ni. Tak sado lagi..hihi


Ni pulak pic masa dia seminggu lebih. Klu tak berbedung macam ni la gaya dia tidoq..hihi

Ok. Nnt kita story lg yer. Sekarang Amir Amzar dah sado.....cayalah anak bonda!!

*terima kasih Ya Allah atas rezeki yg Kau kurniakan pada kami suami isteri...

9 comments:

MG schmidt said...

assalamualaikum amir! :)

comel! selamat dah ^__^
doakan MG pula :)




JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
semoga membesar sbgai anak soleh.. aamiin :)
bestnya kakak ainul dah ada geng ..

sya mimie said...

Alhamdulillah.. Dh 2 dh ank awk.. Comel.. :)
Seronok dh ada sepasang.. :)

Nabila Syifa said...

tahniah..teringin nak menyambut kelahiran bb

Mar Mansor said...

alhamdulillah..baby sihat ye..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tak lama lagi dh besar.
kakak adik sama sama berganding tangan bestnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™