9 April 2014

CUTI SEM

Hamboi hamboi, seminggu tu, lama yer tak hupdate, sesuka hati jerr kan, ntah la, kemalasan melanda, huhu, maklumlah tengah cuti sem skang, berhoneymoon sakan aku kat rumah, tanpa fikirkan esaimen yg berlungguk dan mid term pas balik cuti nanti, bahagianya.....haha

Balik ja rumah, kakak MIL aku yang sulung ngan no 4 ada kat rumah, apa lagi, layan jerla, memang tak dak masa la nak hadap laptop ni, sembang, masak reramai, makan, sembang lagi, malam tido, haha..

Oh my baby kecik, tersangat la aktif skang ni, dah masuk 7 bulan kan, perut pun dah makin ketara macam ibu2 mengandung, haha ayat......................memang mengandung pun... so far alhamdulillah, cuma sakit2 kaki, pinggang, lenguh2 tu normal, syukur sangat, aku masih mampu menjalani kehidupan harianku macam biasa..mampu menaip dengan laju macam biasa..(^^)

serius banyak gila nak story, sampaikan tak tau nak cerita yang mana satu, asa nak rangkul jer suma dalam satu entry, tapi tak nak la, takut kang ada yang termuntah plak baca, kuikuikui..

Ok la, takat tu dulu, nanti aku update lagi yer...






3 comments:

Shark Kay said...

dh 7 bulan..
x lama dh tu.
tahniah..
harap semua berjalan lancar nnti.

Liza Licha said...

rehat banyak2 ye.. licha singgah sni klik nuffnang

QasehnyaRania said...

kjap je dah 7bln kan..
xlama lgi dpt la timang sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™