27 August 2013

TERIMA KASIH


1st of all, jutaan terima kasih pada yang sudi singgah sini walaupun jarang sangat update skang, tapi bila buka alhamdulillah masih ada komen, syukur sangat, itu tandanya masih ada yg sudi jengukk..

Terniat di hati untuk mengadakan minigiveaway setiap bulan..macam yg selalu CIKSU (LobakSusue) dan KAK INA (IntanBerlian) buat. Dan hadiahnya tetap iaitu keychain / hp chain. So nama minigiveaway nanti "keychain minigiveaway #1" ok tak?

Cadangan tarikh ialah 27hb setiap bulan. 27hb sempena tarikh anniversarry wedding aku. ok tak,ok tak. Ciksu n Kak Ina buat 1 hari ja. Aku buat seminggu. So, entry akan melekat selama seminggu. Sesapa yg terjah blog aku dalam masa seminggu tu boleh join..;-)

Entry GA akan di publish 12am. Tapi hari ini lambat sikit la, mungkin petang, sebab ni baru ja online guna laptop..;-)

Syaratnya miniGA nanti mudah ja...

1.Follow pada yg blom jd follower aku
2.No entry...mntak jasa baik ja..gtau rakan2 dgn tinggal link miniGA aku kat chatbox diorg
3.klik 2 iklan aku sampai habis loading
4.Tinggal link blog masing2 kat ruang komen...
5.done..;-)

Harap dapat sambutan la, pada pengumpul2 keychain tu, nanti jangan lupa join..;-)

3 comments:

Nao Mei said...

wah dik...nak join lah lepas nie...hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

assalamualaikum nazirah

maaf lama xsinggah

msti ramai yg join nanti

Dianaa said...

bila free nanti FD join ea kak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™