27 August 2013

TARIKH KONVO UUM TAHUN 2013

sumber
Tahniah pada kawan yang sebaya dengan aku yg bakal konvo bulan 11 nanti, kenapa diorang habis awal, kenapa diorang dah konvo? Sebab diorang ambik STPM, jimat 2 tahun dari aku huhuhu, sementara aku, baru nak masuk sem5, aku budak dip.. takpa, aku redha...

Bestnya konvo sebab ramai artis datang, setiap malam, ada jualan sampai tengah malam, happening gilerrr. macam2 ada, tinggal luang masa dan duit ja untuk shoping moping, haha

Dah 3 tahun aku join konvo, 2011 aku sem 1, 2012 aku sem 3, 2013 aku sem 5, tahun depan aku praktikal, insyaAllah kalau ada masa terluang dan ada kereta, cecece..aku akan pegi bawa family, biar depa tengok suasana konvo sebelum aku konvo, kehkehkeh


4 comments:

fatin aziz said...

xpe2..fighting2..saya paling suka time konvo sbb ada jualan makanan..hehe

IntaNBerliaN said...

nazirah skrg ni cuti sem ke? bila g uum semula?.. adik ipar kak ina pun akn belajar kat sana gak.. 2/9 ni daftar..

so, lenkali kalau akak g uum, leh la akak calling2 nazirah :-)

intanfirdaus247 said...

nanti nazirah punya turn pulak

Isabel Diaz said...

Tak lama lagi giliran sis ler tu. Hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™