15 August 2013

Aidilfitri 1 Syawal..

Aidilfitri 1 Syawal... Kami beraya sakan.. Pusing2 kampung naik motor. Beraya rumah kawan2 abang. Lepas sebuah sebuah kami atur. Best sangat. Yang x bestnya kami x pakai sedondon tahun ni. Aku pakai warna turqois (hentam ja eja..janji maksud sampai) hihi. Abg plak pakai warna hitam. Abg x beli pun baju raya tahun ni. Aku beli siap dah. Ingat abg balik dari laut nak g beli la. Lelaki.. Memang tak la.

Serius nampak 'huduh' sangat kami dua, yerla sorang warna hitam sorang lagi warna turqois. Kiranya setiap rumah member abg yg kami p suma dah kawin dan suma pakai SEDONDON hokey!!

Mat Set anak beranak warna kelabu nak hitam. Faiz n wife warna turqois macam aku pakai. Own anak beranak warna ungu. Atan n Kak Liza warna merah. Jeles aku tengok. Mai kat kami nah haiiii. Balik tu terserempak dgn Wani n Ein serba hitam. On fb Perghh suma pasangan sedondon. Sakit jerr mata tgk org pakai sedondon ni. Dengan perasaan yg sangat geram aku bisik kat abang tahun depan apa jadi nak sedondon juga.

Pelik gila tgk pakai kale lain2. Abg diam jer. Haha. Ok. Tahun depan nk deside awal nak pakai kale apa. Boleh prepare awal kan. ;-) Pss..aku asa godek2 untuk bawa watermark dalam hp ni. Agar senang aku nak letak pic. Kalau x boleh juga terpaksa la letak ' nazirahnyerr.blogspot.com' buat sementara, haaa malas lagi nk on laptop! Jumpa next entry

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin...

Rosmiza Ali said...

Akak tahun ni beriya sedondon.. Tahun lepas sedondon jugak tapi tak happening sangat sebab just recycle baju nikah jer.. Memang tak beli baju raya langsung 2 tahun lepas.. Huhu..

Asyik Izas said...

Selamat Hari raya Nazirah..Asyik nak jemput join giveaway yg Asyik buat..jomlah..:)

QasehnyaRania said...

selamat hari raya :)

maaf zahir batin dari ciksu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper la xsedondon pn janji dpt raya sekali hehe..taun dpn make sura siap2 awal2 baju ry sedondon yer hikss

intanfirdaus247 said...

xper x sedondon...yg penting dpt beraya bersama..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™