25 September 2016

TURBAN BY IZZARA

Assalamualaikum follower saya dan semua yang membaca blog saya. Moga semua sihat dan gembira selalu...

Lama menyepi sebab fokus jualan di instagram. Haa, sapa tak follow lagi instagram saya

ezyraclothing

follow tau!!

Ok, dari pakaian, instagram saya sekarang dah ada new item iaitu Turban By Izzara. Dah lebih 1000pcs dah terjual tau, saya start ni dah masuk batch 4!! wow!! Alhamdulillah...
Serius, memang cute gila!!  Yang ada baby girl tak kisah anak ke anak sedara ke adik ke, wajib la usha gambar2 kat bawah ni... pastu wasap saya lelaju tau, no fon ada saya sedia kat bawah...
 









 

Material Cotton..
serap peluh.

tak panas
boleh strech


wajib comel la klu si manja pakai!! Hihi
Terdapat 2 design iaitu.
.
RIBBON BOW kod RB

RIBBON IKAT kod RI 
(rujuk gambar)

Ada 2 saiz
💞Saiz kecil - 2 month hingga 24 month ( lilitan 17-18 inci )
💞Saiz besar - 2 year hingga 4 year ( lilitan 20 - 21 inci )

#TurbanByIzzara
.
1 helai RM25.00
( ADD postage RM7 SM / RM10 SS)

Tapi..... Kalau beli 2 helai dan ke atas dapat harga special tau!!,


2 helai RM50 FREE POSTAGE
3 helai RM70 FREE POSTAGE
4 helai RM90 FREE POSTAGE
5 helai RM110 FREE POSTAGE
6 helai RM130 FREE POSTAGE
7 helai RM150 FREE POSTAGE

Apa2 boleh direct whatsapp saya 0194090064 (Nazirah)


TERIMA KASIH SEMUA....

#TurbanByIzzara #TeamIzzara #turbanbaby #turban #turbankanakkanak #turbanbabymurah #turbanbabyberkualiti #turbanbabycantik #turbanbabybercorak #sayajualturbanbaby #eksesoribaby #bazarbaby #instashop #shoppingonline #turbanbabyonline #ezyraclothing

4 comments:

Gee Lion said...

Cantik sangat ^_^
Kalau anak saya, mahu ditarik-tariknya bila pakai.
Tangan tak reti duduk diam.. Hehe.. ^_^

syima yusuf said...

comelnyaaa. Rasa mcm nak paaikan dekat anak buah syima je hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Cantik nyer ... Mesti comel lau si kecil pakai ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™